Kikhernenuudeleista proteiinia ja kuitua!


Yksi parhaita viime aikoina pastahyllyihin ponnahtaneita tuotteita on Palmuston kikhernenuudelit. Niillä välttää turhat vehnät ja muut tyhjäravinteiset nuudelit ja pastat - kikhernejauheesta tehdyt nuudelit toimivat lounaalla ja päivällisellä. Bonuksena niissä on runsaasti valkuaisaineita (21,6g) ja kuitua (6,3g).

Kikhernenuudelit kypsyvät muutamassa minuutissa: kiehauta vesi, lisää suolaa ja anna kiehua 3-4min. Oma suosikkini on yhdistää nuudelipedille hyvin maustettu, pannulla paistettu broilerfile ja kevyesti kypsennettyä parsakaalia.

Palmuston nuudeleita on saatavana maustamattomana ja kevyesti chilillä maustettuna. Ne ovat toki hieman kalliimpia kuin tavalliset vehnä- ja riisinuudelit, mutta pari euroa kannattaa ehdottomasti uhrata paremman ravintoarvon puolesta. Nämä nuudelit ovat juuri sellaista vaihtoehtoista, paremman valinnan ruokaa, jolla saat ylläpidettyä vähävehnäistä ruokavaliota jatkossakin.

Kommentit

Suositut tekstit